Min fina fina helg

Nu sitter jag på tåget tillbaka till min ö. Jag har haft en helt underbar helg med mitt hjärta i Karlstad. Vi har myst i mängder, bowlat (jag förlorade med fyra poäng..! Svårt att smälta), gått på bio, haft mellomys, ätit massa god mat, bakat, fikat, gått på stan, promenerat... Vi har hunnit med massor kul, men helgen har gått alldeles för fort. 


Det är så konstigt, det där med att vilja vara på fler ställen samtidigt. Jag saknar mamma, pappa och Anna i Uppsala supermycket, jag saknar Jonathan i Karlstad redan, och jag saknar min ö med alla fantastiska människor där. Jag är lyckligt lottad som har så fina personer runt omkring mig, men ändå känner jag mig tom på nåt sätt. För att allt inte kan hända samtidigt. För att de jag älskar mest av allt är på olika ställen och drar isär mig. För att jag känner mig otillräcklig och har en skräck för att gå miste om saker och rädslan över att inte kunna finnas där. 

Första månaden

Halloj igen efter en lång tid..som vanligt! Just nu sitter jag på tåget på väg till Jonathan i Karlstad, så jag tar lite ledigt från mitt underbara kollektiv på Visingsö under helgen. Jag har för en gång skull lite egentid och tänkte passa på att slänga upp ett litet blogginlägg. Jag har haft en underbar första månad på min nya skola och har fått äran att träffa en bunt med härliga personer. Jag tänkte slänga upp lite bilder av min första tid! Ha det fint allihopa!