Härlig pyssel-lördag!

Idag har jag varit riktigt pysslig. Jag och mamma bjöd in några av hennes väninnor på middag och pyssel. Så jag  ställde mig och bakade ihop lite dessert. Dels gjorde jag fudge med ingefära och kokos(det har jag ingen bild på, MEN PROVA!!) så himlans goda blev dom. Det är ju dock lite krångligt med fudge för att de måste ha exakt rätt värme för att det ska bli bra, så det krävs ju termometer och fullständig uppsyn. 

Sedan gjorde jag saffrans-mousse med en apelsinsallad. Det blev en otroligt uppskattad efterrätt och så himla mysig och rätt såhär i juletider. Den rekommenderar jag också att prova på. Mums!


Kvällens pyssel var att gjuta ljus i glasburkar och sedan pynta dom lite skoj. Vi gjorde samma pyssel förra året och det blev verkligen en favorit så vi körde samma vinnande koncept i år. Det är verkligen en supermysig aktivitet att pyssla med tillsammans! Här ser ni mina små kreationer, det blev ett omedvetet tema haha, lite gammaldags jul eller nåt liknande. Bästishäng!

Igår hade jag finbesök här hemma. Nämligen mina två favoriter Jessica och Victoria. Det var så länge sen vi sågs sist, det känns som att det alltid blir så, svårt att få scheman att mötas. Men när vi väl ses är det underbart. Jag hade en så extremt härlig kväll med maxat tjattrande haha. När vi tre umgås finns det knappt tid att andas för vi pratar så mycket, men det älskar jag! Tack för igår!
Kvällens sista dans

Ikväll har jag dansat som bara den, och Gud vad jag svettades..herre. Det var sista gången på pole dansen, vilket faktiskt känns jättetråkigt. Det är faktiskt bland den roligaste träningsformen jag provat på, jag rekommenderar verkligen att testa! Det tråkiga är ju att jag inte kan fortsätta då jag ska flytta för att plugga till våren. Känns trist eftersom gruppen är helt fantastiskt, jag har haft så himla kul med dem!