Pizzahäng med Erik

Idag fick jag äntligen träffa min fina vän Erik efter alldeles för lång tid ifrån varandra. Vi tryckte i oss så mycket pizza vi kunde på snerikes pizzabuffe och snackade massa skit. Det var självklart supermysigt som alltid! Bra början på en trött söndag. 

Jag har en mormor

Igår firade vi min fina mormor som snart blir 80 år. Vi åt en fantastiskt god middag på Grand hotel hörnan i Uppsala. Jag har en mormor som är 80 år gammal, men ser ut som dryga 60. Jag har en mormor som är pigg som en 50åring, som gör yoga en gång i veckan, styrketränar några gånger i veckan och som även spelar golf. Jag har en mormor som är otroligt rolig och som det är mycket riv i. Jag har en mormor som lagar den godaste maten och alltid finns där för mig. Jag har en mormor som under hela min skolgång aldrig klagade inför att gå upp sju på morgonen och köra mig till tåget. Jag har en mormor. Och hon är helt fantastisk. Tack för att du finns. Jag älskar dig. 

Middag med mina pinglor

Igår kväll fick jag äntligen(!!!) träffa mina fina flickor Victoria och Jessica igen. Vi åt fantastisk pasta och drack fnittervatten på Forno Romano. Mycket viktigt och oviktigt hann vi gå igenom, och som vanligt fanns det plats för många asgarv. Superbra kväll!