Lördagens bravader

Sorry sorry för patetiskt dåligt uppdaterande. Jag var tvungen att stänga av ett tag och gå in i min lilla bubbla. Men nu är jag tillbaka!! 

Jag tänkte att jag lägger upp några bilder från lördagens bravader. Första kalaset var jonathans pappas 56-årsfest. Härlig sommarmiddag i kvällssolen för att sedan bege oss vidare till nästa kalas. 

Utklädda till nördar sprang vi till bussen in mot stan. Kvällens andra fest är ett koncept kallat 'lägenhetsrundan' som jonathans kompiskrets uppfann för tre år sedan. En superkul idé som innebär att man delar upp festen i flera delar i olika lägenheter. Folket delar upp sig i lag inför planerandet av festen. Denna gången var det tre lägenheter, varav jag och Jonathan tillhörde sista gruppen med nördtema. Varje lag bestämmer ett tema och utöver det bestämma lekar, dryck, snacks som matchar temat. Vi hade verkligen superkul och jag är helsåld på det konceptet! 


Saft-pyssel

Idag provade jag för första gången att göra rabarbersaft alldeles själv. Efter en massa hackande, kokande och silande fick jag till slut mig en liten, liten flaska färdig saft. Mycket jobb för så lite men kul var det och god blev den! Något söt kanske men vafan... 


Min partaj-helg

Denna helgen blir det massa firanden och partajande, idag ska jag på två kalas. Just nu är jag påväg till det första firandet, hemma hos Jonathan då hans pappa fyller år! Rosenklänning och en bunt pioner får hänga med på kalaset!