Bond, James Bond
Igår firade vi pappa i efterskott med mysmiddag på plock och bio med familjen. Det var så himla mysigt att bara vara vi, det är inte så ofta vi får ihop något med allas olika scheman. Vi såg James Bond såklart, pappas idol haha. Den var bra faktiskt, en typisk Bond-film. Allt ska sprängas, massa vackra kvinnor, Bonds lika många liv som en katt, och sedan såklart musiken överallt hela tiden. De är ju alltid förutfattade, men det är ju också lite av charmen tycker jag. Det är så det ska vara. Lite gammaldags action. Om du inte sett den så rekommenderar jag den, men som sagt, det är inte något utöver det vanliga, men klart värd ett biobesök ändå! Trots allt, det är ju Bond. James Bond. 

Bästa dagen!

Idag har det varit en så sjukt bra dag. Alltså på riktigt, hela dagen har klaffat och varit toppen. Först klev jag upp, fixade mig och lyckades sminka över(!!!) min fula svinkoppa på hakan ganska bra. Sedan in i bilen och Anna körde mig till stan. Påväg till stan fick jag ett mail; JAG HAR BLIVIT ANTAGEN TILL EN TEATERSKOLA. Halva utbildningen är i Sverige, Visingsö och halva i Brighton, England. Det är bara en termin vilket passar mig kanon. Nu måste jag bara läsa på lite mer om skolan haha! 

Efter det hade jag lunchmöte på stationen i Uppsala för ett nytt filmjobb. En reklamfilm för ett företag som säljer skärmar till gym och liknande. Där ska jag ha huvudrollen(!!) så himla glad. Och nu har jag köpt vin och är på bussen hem till Sara för tjejkväll och skvaller. 

Och för att toppa det så har jag och Jonathan varit tillsammans i SEX MÅNADER idag. Bra dag. Bra bra dag. Odlar människa på hakan

Idag har jag upptäckt något väldigt jobbigt. Jag håller nämligen på att odla en liten, liten gubbe på hakan. Okej nej, men det börjar nästan likna det. Jag har kommit fram till att jag förmodligen har fått svinkoppor. Tydligen väldigt vanligt när man är förkyld, som jag varit i över två månader nu. Så nu har jag varit till Apoteket och köpt en salva jag ska smörja med. Fyfan det ser så äckligt och smutsigt ut. Självförtroendet är 50 meter under marken, och för att toppa det har jag ett jobbmöte för en filmroll imorgon. Detta kom så olägligt, om det nu någonsin kommer lägligt haha...