Mitt nya liv börjar här

Nu är jag äntligen framme på Visingsö där jag ska bo nu i lite över två månader och plugga engelska och drama. Sedan efter det spenderas resten av terminen i Brighton. Men nu är nu. Jag fick skjuts av jonathans mammas man hela vägen till Gränna, så himla snällt. Sedan tog jag 13-färjan över till Visingsö, blev hämtad av nån form av skolbuss, gick till receptionen och fick nycklar till mitt nya hem. Jag bor numera i huset Östbo nummer 2. 

Jag har inte hunnit se så mycket av ön ännu, men jag har konstaterat av den är mindre än jag föreställt mig. Men väldigt söt och mysig. Mitt rum är bättre än jag förväntat mig, väldigt fräsch och bra, så det ska jag nog kunna göra hemtrevligt. Jag bor med sju personer, alltså åtta totalt. Allihopa är jättehärliga och vi funkar jättebra ihop än så länge, så jag hoppas det håller i sig! Vi åt middag i skolmatsalen, en jättefin sal i ett gammalt hus, det kändes väldigt lyxigt. Sedan gick vi tillbaka till huset, spelade sällskapsspel och såg sedan på film. Nu har jag tänkt försöka sova lite, imorgon är första dagen på skolan! Men först ska jag ringa Jonathan och prata av mig lite. Jag blir helt matt av alla nya intryck. Men jag gillar det! 

Här står jag i en jätteliten gränd i Gränna.. Intressant visst?! 

Här ser ni mitt lilla rum! 


Här är den fina matsalen


Och här är människorna jag ska bo med! 

Sköt om er! Godnatt. 

Min månad

Okej hörni, tusen gånger förlåt för mitt usla icke-existerande bloggande. Jag har till mitt försvar haft väldigt mycket för mig de senaste veckorna! Jag ska försöka ge mig på en liten snabbgenomgång över vad som var så viktigt så att bloggandet kom i skuggan...

Jag och hela tjocka släkten har åkt ut i skogen på traktorsläp för den årliga julgranshämtningen! Ingen snö men massa grillkorv! 


Jag har firat en underbar julafton hemma på landet med min familj och mina kusiner. Proppat i mig prinskorv och lutfisk, spelat familjespel, sett på Kalle och rivit upp paket. 

Sedan har jag ätit flera mysiga middagar hos både jonathans mamma och hennes man Anders i Sigtuna, och även hos jonathans pappa och tjocka släkt i bergsbrunna! Bland annat åt vi en fantastisk middag på restaurang Farang i Stockholm, som jag varmt rekommenderar. En jättespännande upplevelse med smaker från hela Asien. Jättehäftigt, och så så gott! Sedan har jag såklart firat in det nya året också! Jag och Jonathan åkte till Örebro för att fira med några vänner. Det resulterade i en supergod nyårsmiddag med trevligt folk, roliga lekar och vackert fyrverkeri vid slottet! 

Sedan har jag och Jonathan hunnit med att gå på bio två gånger, 'En man som heter Ove', och 'En underbar jävla jul'. Båda filmerna var jättebra, så har ni inte sett dom så bör ni slösa två timmar till det. Vi har också plaskat runt på Fyrishov tillsammans med Anna! 

SEN HAR JAG FYLLT ÅR OCKSÅ!!!! Tjugoett år blev jag den 5e januari. Och åldersnojan börjar gro nu ska jag säga! Känns knäppt att ens vara myndig haha, jag som är så barnslig! 
Och nu i skrivande stund sitter jag och fryser på ett tomt Waynes koffe i stan och sippar på en chai latte. Jag har precis lämnat av Jonathan på tågstationen, han åker tillbaka till Karlstad idag. Det känns knäppt och jobbigt... Så här sitter jag helt ensam och väntar på att stan ska öppna så jag kan lämna in några jackor på kemtvätt. Jag har en del att fixa, eftersom att även jag sticker för att plugga om bara FYRA dagar. Skräckinjagande och spännande på samma gång! Det var den månaden! Hörs snart igen! Sköt om er. Kram