Sista dagarna!

Halloj allihopa! 
Nu har jag bara tre dagar kvar här på ön. Jag tar mitt pick och pack och åker hem igen på torsdag. Det känns väldigt konstigt måste jag säga. Jag har älskat att bo här på ön och det har varit fantastiskt att bo med så fina människor. Samtidigt har det varit jobbigt några omgångar, då hemlängtan tagit över. Men jag har verkligen trivts här. 

Men som sagt, på torsdag säger jag hejdå till ett kapitel, tar påsklov en vecka, och sedan vänder jag blad och sticker till Brighton med skolan de två sista månaderna. Det om något känns ju panik-läskigt. Men samtidigt väldigt kul och spännande. Den tredje april åker jag, och ska skapa ett nytt tillfälligt boende hos en värdfamilj. Jag har inte fått reda på var jag ska bo än, så fjärilarna i magen fladdrar som tusan! 

Nu ska jag njuta i solen lite innan vi har ett grammatikprov i engelska. Ha det bäst! Livet alltså

Det har varit en helt underbar dag idag, fylld av glädje och energi. Jag är helt slut nu, ligger som en klubbad säl i min sköna säng. Jag har kört så otroligt mycket bil idag.. Först från Visingsö till Sthlm, cirkulera lite i city och sen snurra hem till Uppsala. Jag är så trött på att sitta bakom en ratt och höra ett surrande, sövande ljud. Men ändå är jag så stolt att det gick så bra att köra, speciellt eftersom jag inte kört bil i Stockholm förr, men det var roligt!

Fotograferingen idag var fantastisk kul! Ååh vad jag älskar att stå framför en kamera, bli fixad, sminkad, stylad, uppassad och få så mycket fokus och uppmärksamhet så det nästan blir pinsamt. Älskar det. Åh ja! 
Det var tema 90-tal, så jag fick en väldigt tung makeup med mycket kajal(som jag typ aldrig har!) och mörka skuggor. Rufsigt, lockigt hår och tuffa 90-talskläder. Fantastisk stylist, Mia Van Staden, och underbara fotografen Daniel Gual. Jag hade så roligt och bilderna blev svinbra! Ett fantastiskt team. Nu väntas bara lite redigering av bilderna, sen får jag äntligen se resultatet! Wii!! Här kommer lite "behind the scenes" foton! Och efter lekstugan hann jag träffa på min fina vän Nicolas Strömbäck, som en gång varit min producent, den bästa av dom alla! Vi tog en kaffe och satt på ett jättemysigt café på Gärdet. Pratade massor om allt och ingenting. Riktigt trevligt alltså. Godnatt gott folk! Puss

 Här har ni honom, legenden!; Uppsala, fotojobb och familjemys

Halloj! Nu är jag på språng igen, påväg till Stockholm för ett fotojobb tema 90-tal. Det kan bli hur kul som helst! Sedan blir det en långhelg hemma i Uppsala med familjen, lite mellomys, middagar och kanske lyckas jag klämma in lite kompishäng också. På måndag har jag en arbetsintervju ang. sommarjobb och på tisdag ska jag till tandläkaren(mindre kul)... Och sedan beger jag mig tillbaka till ön för att njuta av de två sista veckorna. Ha det fint så hörs vi! Puss