Party-måndag

Igår hade jag en jättefin dag. Jag fick strosa runt på stan och käka lunch med min Ingela. Jag har varit isolerad hela helgen så det var verkligen nödvändigt, behövde prata av mig. Sedan provade jag på något jag inte testat tidigare, nämligen Aqua Zumba på fyrishov med mamma. Det var superroligt och jättebra träning, satan vad det brände i armarna! Så det kommer jag garanterat gå på fler gånger, ni borde också testa! 100kr för 60min på måndagar kl. 19:00. Det var proppat i bassängen(och med massa ungdomar också faktiskt!) och disco på hög nivå med discolampor och partymusik. Mer sånt! 
Välkommen hösten!


Idag var jag ute på promenad med Sansa. Hösten alltså, Gud så vackert det är. Jag fullständigt älskar hösten, det är min favoritårstid. Luften känns liksom lättare och så fräsch. Sen är det ju färgerna såklart, som gnistrar och lyser som guld i solen. Sedan älskar jag att det börjar bli lite mörkare eftersom jag är självutnämnd mys-drottning. Varma fluffiga filtar, stora koppar med te, mängder med ljus och kvällar med mys och kärlek framför en bra film. Ja hösten helt enkelt. 

Omtändning

Just nu sitter jag på tåget in till stan för veckans första träningspass, contemporary jazz. Jag är taggad och sugen men samtidigt känns det som om min kropp har slut på energi. Jag har vikarierat hela dagen och är minst sagt helt slut. Först hade jag två spanskalektioner, och bara för er information så kan jag inte spanska. Jag var nervös och jättearg för att den sjuke läraren ej hade gett mig någon planering. Så jag stod där framför elever som dumförklarade mig efter cirka två minuter. Men det gick bra och sedan jobbade jag på fritids. Jag fick vara ute i det fina vädret hela dagen, leka i skogen och äta mellanmål. Jag mådde prima. Nu krävs det en omtändning om jag ska orka jazza runt, men det går nog! Heja!